Τηλ.: 211 4031518 / Κιν: 697 2551161


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες αισθητικής δερματολογίας για μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση.

Ειδικότερα, αναλαμβάνει:
image-162955-hrbg.png?1459257712544
Εισαγωγή/επεξεργασία Άγκυρας
(Σε μέτωπο, μεσόφρυο, μάτια, νεφερτίτη, full face) 
Botox για την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων του προσώπου. Το Botox είναι μια πρωτεΐνη που ονομάζεται βουτολινική τοξίνη τύπου Α, η οποία διακόπτει τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων στους μύες και προκαλεί χαλάρωση και μείωση της κινητικότητας των μυών, με αποτέλεσμα αυτοί να χαλαρώνουν, να μη μπορούν να συσπαστούν έντονα και επομένως να μη μπορούν να δημιουργήσουν ρυτίδες.

Στις στατικές ρυτίδες, μειώνει το βάθος τους και προοδευτικά γίνονται όλο και πιο λείες.
Fillers υαλουρονικό οξέος σε ρινοπαρειακές αύλακες, ζυγωματικά, ρυτίδες της λύπης ή μαριονέτας, ρυτίδες καπνιστή, χείλη (περίγραμμα και γέμισμα), γραμμή των δακρύων, γωνίες του στόματος.
Το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματός μας. Με την πάροδο των χρόνων, όμως, μειώνεται η παραγωγή του από τον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση και την απώλεια όγκου του προσώπου μας. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος μειώνουμε την απώλεια όγκου και γεμίζουμε τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα τη βελτίωσή τους ως και την εξαφάνισή τους.

Επιπλέον, με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη, μπορούμε να πετύχουμε βελτίωση το περιγράμματος και αύξηση του όγκου τους με σκοπό να πετύχουμε σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη.
Τα νήματα PDO (σε πρόσωπο και σε σώμα), είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα, πλήρως απορροφήσιμα σε 8-12 μήνες. Για την είσοδό τους στο δέρμα, χρησιμοποιούμε μια βελόνα και δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο ανορθώνουμε τους ιστούς (lifting). Παράλληλα με τον τραυματισμό του δέρματος παράγεται κολλαγόνο, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη ανόρθωση και βελτίωση του δέρματος.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες νημάτων, όπως τα μονόκλωνα, τα πολύκλωνα, τα στριφτά, καθώς και τα cog, τα οποία έχουν πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού προκαλούν άμεση και μεγάλου βαθμού ανόρθωση (Lifting). Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούνται και σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως στα μπράτσα, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στο στήθος, για σύσφιξη, ανόρθωση και αντιμετώπιση της χαλάρωσης.
1α. Ενέσιμη μεσοθεραπεία
Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες για ενυδάτωση και λάμψη του δέρματος καθώς και για την πρόληψη της εμφάνισης των ρυτίδων. Με τη μεσοθεραπεία, εγχύουμε ενυδατικούς παράγοντες μέσα στο δέρμα, εκεί όπου καμία ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα δεν μπορεί να φτάσει.

1β. Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος με Dermapen – Microneedling
Η μεσοθεραπεία με Dermapen διαφέρει από την κλασική μεσοθεραπεία στο ότι προκαλούμε πάρα πολλούς νυγμούς ανά δευτερόλεπτο σχεδόν σε κάθε χιλιοστό του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν πολύ περισσότερο κολλαγόνο. Έτσι, τελικά, επιτυγχάνουμε καλύτερη ανάπλαση, σύσφιξη και ενυδάτωση.
Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του ουλών ακμής, των ήδη σχηματισμένων ρυτίδων, σε δυσχρωμίες δέρματος, στη μείωση και σύσφιξη των πόρων και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.
Με τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό λειτουργεί και στην αντιμετώπιση των ραγάδων στα διάφορα σημεία του σώματος, προκαλώντας τη μείωση και τη σαφή βελτίωσή τους, ειδικά όταν είναι πρόσφατες (κόκκινες ραγάδες).

 1γ. Μεσοθεραπεία σώματος
 Περιλαμβάνει την έγχυση λιποδιαλυτικών και συσφιγκτικών ουσιών σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια και κοιλιά, κυρίως για τη λιποδιάλυση, τη σύσφιξη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Peelings με οξέα φρούτων (γλυκολικό οξύ διαφόρων συγκεντρώσεων), τα οποία απομακρύνουν νεκρά κύτταρα και αφήνουν το δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο, είτε χημικά peelings με TCA (τριχλωρικό οξύ), τα οποία βελτιώνουν σημαντικά τις δυσχρωμίες και τις ρυτίδες του προσώπου και προκαλούν ταχύτατη και βαθιά ανάπλαση και αναγέννηση της επιδερμίδας.
Πρόκειται για ιατρικό βαθύ καθαρισμό του δέρματος, είτε με τη χρήση ατμού, είτε με δερμοαπόξεση και τη χρήση διαμαντιού, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δέρματος.

Έτσι αφαιρείται όλο το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να είναι μετά λείο και λαμπερό. Με τον βαθύ καθαρισμό, επιτυγχάνουμε, επίσης, σαφή βελτίωση και μείωση της ακμής στα λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.
Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία που ονομάζεται Carboxytherapy – Venusian CO2 therapy και περιλαμβάνει την ενέσιμη χορήγηση CO2 (διοξειδίου του άνθρακα) με μια πολύ λεπτή βελόνα, σε μικρές ποσότητες, ενδοδερμικά ή υποδόρια, στα σημεία της θεραπείας. Το διοξείδιο του άνθρακα, μετά την έγχυσή του, διαχέεται στο δέρμα και έχει ευεργετική επίδραση:
α) στη μικροκυκλοφορία (αύξηση της ροής του αίματος με αποτέλεσμα την αύξηση της ποσότητας του οξυγόνου στους ιστούς και με τον τρόπο αυτό τη βελτίωση της λειτουργικότητας των αγγείων καθώς και τη νεοαγγειογένεση
β) στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα, το οποίο επιτυγχάνεται με τη διάσπαση του λιπώδους ιστού και τη λύση της μεμβράνης των λιποκυττάρων
γ) στο δέρμα με βελτίωση της υφής και της ελαστικότητάς του και με την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.

Η carboxytherapy έχει εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα σε:
  • Τοπικό πάχος
  • Κυτταρίτιδα
  • Ραγάδες
  • Μαύρους κύκλους και σακούλες (οιδήματα) κάτω από τα μάτια
  • Σύσφιξη και επαναφορά περιγράμματος προσώπου
  • Διπλοσάγονο
  • Σύσφιξη σε μπράτσα, γλουτούς και στο εσωτερικό των μηρών
  • Επιβράδυνση της γήρανσης