Τηλ.: 211 4031518 / Κιν: 697 2551161


ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της δερματοχειρουργικής από τη δερματολόγο αφροδισιολόγο Βάσω Ιακωβάκη.

Αφαίρεση σπίλων

Περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση υπό τοπική αναισθησία, κυρίως σπίλων από το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και κύστεων και διαφόρων άλλων καλοηθών ή κακοηθών δερματικών βλαβών, καθώς επίσης και την ιστολογική εξέτασή τους για να έχουμε σαφή και σίγουρη εικόνα και διάγνωση της βλάβης που εξαιρέθηκε.

Κρυοθεραπεία

Η κρυοθεραπεία ή κρυοχειρουργική με υγρό άζωτο είναι μια ασφαλής και ευρέως διαδεδομένη ιατρική πράξη, η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για την αντιμετώπιση καλοηθών ή προκαρκινικών ή ακόμα και κακοηθών βλαβών του δέρματος, στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει αντένδειξη για τη χειρουργική αφαίρεσή τους. Με την κρυοθεραπεία επιτυγχάνουμε να μειώσουμε τη θερμοκρασία του δέρματος στο σημείο της βλάβης σε πολύ χαμηλά επίπεδα, προκαλώντας έτσι την τοπική καταστροφή των ιστών, την καταστροφή της βλάβης και την επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος κατά δεύτερο σκοπό.

Διαθερμοπηξία

Η Διαθερμοπηξία ή Ηλεκτροχειρουργική είναι άλλη μια μέθοδος καταστροφής και αφαίρεσης καλοηθών κυρίως δερματικών βλαβών, κατά την οποία, με τη χρήση ρεύματος, καυτηριάζουμε τις εκάστοτε δερματικές βλάβες.

Επεμβατικό Laser CO2

Πρόκειται για επεμβατικό laser διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο εφαρμόζεται για την αφαίρεση καλοηθών δερματικών βλαβών και πλεονεκτεί των άλλων επεμβατικών μεθόδων, στο ότι η αφαίρεση γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο, τραυματίζοντας τους γύρω ιστούς κατά το ελάχιστο δυνατόν, χωρίς να δημιουργείται, έτσι, καμία μετατραυματική ουλή.